Työn ja organisaatioiden kehittäjä Kuopiossa

Mukana menestystarinoissa jo vuodesta 1989

Psykologitoimisto Kallio Oy on henkilöarviointeihin ja syvärekrytointeihin erikoistunut yritys Kuopiossa. Autamme asiakkaitamme kehittämään työyhteisön toimintaa, osaamista, henkilöstövoimavaroja sekä johtamistyöskentelyä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Psykologitoimisto Kallio Oy
Y-tunnus 2225075-6

Käyntiosoite
Minna Canthin katu 49 P70, 70110 Kuopio

Pauli Kallio
Työn ja organisaatioiden erikoispsykologi, PsT
LinkedIn

  050 584 1635
  pauli.kallio@pstkallio.fi

Palaa etusivulle

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

cm;">EU:n uusi yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) tuli lainvoimaiseksi 25.5.2018. Tämä asetus on velvoitteiltaan selkeästi yksityiskohtaisempi kuin aiemmin voimassa ollut sääntely.

TIETOSUOJASELOSTE

Psykologitoimisto Kallio Oy:n saamiin toimeksiantoihin liittyen keräämme ja käsittelemme henkilötietoja tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Käyttämällä palveluitamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä henkilö hyväksyy sen, että käsittelemme henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Kunnioitamme henkilöiden yksityisyyttä ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Keräämme vain välttämättömät ja tarpeelliset tiedot. Pääasiallisina tiedon käyttötarkoituksia ovat arviointipalveluiden tarjoaminen, jolloin autamme yritysasiakkaitamme löytämään avoimiin tehtäviin sopivia henkilöitä, työnhakijoiden auttaminen löytämään profiiliinsa sopivaa työtä, sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen, oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttäminen, asiakasviestintä, liiketoiminnan kehittäminen ja palveluiden kohdentaminen.

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti henkilöltä itseltään palveluidemme käytön yhteydessä tai kun henkilö toimittaa meille oma-aloitteisesti CV:n. Tämän lisäksi saamme tietoja julkisista lähteistä kuten lehdistötiedotteista, nimitysuutisista ja LinkedIn-palvelusta. Henkilön omalla suostumuksella voimme kerätä henkilöä koskevaa tietoa suosittelijoilta. Tyypillisesti henkilöltä saamiamme tietoja ovat: yhteystiedot, työhakemus, ansioluettelo, työhistoria, koulutus, työkokemus, suosittelijoiden nimet, haastattelussa annetut tiedot, psykologisten testien ja henkilöarvioinnissa käytettävien kyselylomakearviointien tulokset. Julkisista lähteistä kerättävät tiedot: LinkedIn-profiilissa mainitut tiedot, kuten työhistoria, tutkinnot, kielitaito ja osaamisalueet, nimitysuutisten tiedot, lehdistötiedotteissa ja muut julkisilla verkkosivuilla olevat tiedot.

Käsittelemme henkilötietoja palveluidemme tarjoamisen ja liiketoimintamme harjoittamisen ja kehittämisen nojalla huolehtien siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojen käsittelemiselle. Henkilötietoja käsittelevät salassapitosopimuksen tehneet yrityksemme työntekijät ja yhteistyökumppanit tehtäviään suorittaessaan. Toimeksiantosuhteessa asiakkaisiimme voimme luovuttaa henkilötietoja henkilön suostumuksella asiakkaallemme rekrytointiprojektin toteuttamisen edellyttämässä laajuudessa.

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle, ellei henkilö ole antanut siihen suostumusta. Emme säilytä henkilötietoja pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sitä laki vaatii (vert. yhdenvertaisuuslaki). Jos henkilö on hakenut julkisesti avoinna ollutta tai suorahaussa ollutta tehtävää, emme säilytä tietoja muita hakuja varten, ellei henkilö ole antanut siihen nimenomaista suostumusta. Henkilöllä on itsellään mahdollisuus tarkistaa rekrytointijärjestelmäämme jättämänsä tiedot. Avoimen hakemuksensa jättänyt henkilö voi koska tahansa poistattaa tietonsa.

Henkilötietoja säilytetään palveluntarjoajamme EU-alueella sijaitsevalla palvelimella, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Huolehdimme tietoturvasta. Pääsy henkilötietoihin on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Rekrytointitoimeksiannossa olevalla henkilöllä on oikeus peruuttaa henkilötietojen luovuttamiseen antamansa suostumus, saada täydentäviä tietoja henkilötietojen käsittelyn perusteista, oikeus pyytää virheellisten tai puutteellisten tietojen korjaamista ottamalla yhteys Psykologitoimisto Kallio Oy, Pauli Kallio, puh. 050 584 1635.