Kuka minä olen?

Pauli Kalllio

Olen Pauli Kallio, työn ja organisaatioiden erikoispsykologi ja psykologian tohtori (PsT). Olen työskennellyt työyhteisöjen apuna lähes 30 vuoden ajan. Olen tehnyt yli 2 000 psykologista henkilöarviointia rekrytoinneissa sekä työurien käännekohdissa. Minulla on ollut psykologisen henkilöarviointityön sertifikaatti siitä alkaen, kun Suomen Psykologiliitto alkoi myöntää niitä. Olen Trafin kouluttama ja hyväksymä rautatiepsykologi. 

Viime vuosina olen ollut mukana auttamassa esimiehiä ja työyhteisöjä oman toiminnan ja yhteispelin kehittämisessä: avainhenkilöiden rekrytoinneissa, sisäisessä kehittämisessä ja organisaatioiden udistamisessa. Suurten infra- ja rakentamishankkeiden henkilö- ja tiimiarvioinnit ovat erikoisalaani. Olen työskennellyt erilaisten työyhteisöjen työryhmien ja yksittäisten ammattilaisten työnohjaajana sekä esimiesten ja johtajien yksilöohjaajana, coachina. Työskentelytapani lähtee aina asiakkaan tilanteesta, odotuksista, tavoitteista ja niiden edessä olevien esteiden hahmottamisesta.

Käytännön valmennustyön ohella olen tehnyt johtamiseen liittyvää tutkimusta, mm. johtamisohjauksen vuorovaikutuksesta ja esimiesten identiteeteistä organisaatiomurroksessa. Tutustu tekemääni väitöstutkimukseen.

Lisätietoa toiminnastani löydät LinkedIn-linkistä.

30 vuotta organisaatiopsykologiaa 

Minun ja yritykseni tärkein tavoite on vahvistaa asiakkaidemme menestymistä pitkäkestoisten kumppanuuksien kautta, joista pisimmät ovat jatkuneet koko yrityksen toimintahistorian ajan vuodesta 1999 alkaen. Psykologitoimisto Kallion juuret ovat jo vuodessa 1988, jolloin opiskelin organisaatiopsykologiaa Erlangen-Nürnbergin yliopistossa.

Organisaatiopsykologinen kenttäkokemus on rakentunut vuodesta 1989 alkaen rekrytoinnin ja organisaation kehittämistehtävistä henkilöstökoulutukseen ja johtamisen kehittämiseen, jolloin eri verkostojen ja asiakasyhteistyön kautta on muotoutunut erilaisiin tilanteisiin toimiviksi osoittautuneita työtapoja. Käytännöllisten kehittämishankkeiden ohella myös tutkimustyö on tuonut välineitä kehittymistä tukevien vuorovaikutusprosessien ymmärtämiseen.

Kun tarvitset lisätietoa rekrytoinnin tueksi, käänny Psykologitoimisto Kallion puoleen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!